Sfeervolle Kerstmarkt Diepenheim

Zoek je de perfecte plek voor originele kerstcadeaus, spullen om je huis nog gezelliger te maken, allerlei lekkernijen en een compleet programma muziek, theater en andere optredens?

  

Kom dan zondag 10 december tussen 12.00 en 17.00 uur naar de sfeervolle kerstmarkt in het centrum van Diepenheim. Met ruim 120 kramen wordt het Stedeke omgetoverd tot een waar kerstparadijs.

Het culturele programma belooft ook veel goeds. Heel de Hof komt samen in Diepenheim, want te gast zijn De Dutch Music Barn uit Markelo met een kerstmusical, het Goors Schlagerkoor en de Deldense Kerstmutsen met  een verrassend repertoire, de Mirreweenterhoornbloazers Goor-Diepenheim zullen door het Stedeke schallen en misschien vangt u wel een glimp op van de Drie Wijzen en de Kerstman. 

Voor de allerkleinsten is er een draaimolen en voor durfals staan ook dit jaar de ezeltjes klaar om op te rijden. Tevens zijn deze middag de winkels en galeries geopend. Toegang is gratis.

  

Geen wonder dus, dat de Diepenheimse kerstmarkt een absolute "must" is geworden. Tot ver buiten de grenzen van de regio is de markt bekend en geliefd omwille van zijn buitengewoon gezellige sfeer. Een dag die mede mogelijk wordt gemaakt door de vele vrijwilligers, zoals de Verkeersregelaars Diepenheim en de Diepenheimse Schutterij, deelnemers en sponsoren!

Graag tot zondag 10 december! 

© 2011 - 2017 De Drie Kamers | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel